dimarts, 8 de març de 2011

Este señor está haciendo una rueda de prensa, veamos que le pasaDe vegades el  riure es torna incontrolable   i es fa difícil parar, aquest riure és el que fa que  400 músculs del nostre cos  es posin en marxa hi ha  alguns  què només s'activen amb la riallada i  es troben a la part abdominal.

Tota la vida porto sentint  diferents comentaris sobre  ser seriosos,  el fer tonteries és  considera  intolerable  en  un adult, doncs és precisament quan fem tonteries  on l'absurd  pren la paraula i esclatem en riallades que fan veritables  marevelles en el nostre  cos.
 
La risoteràpia ajuda a   transgredir els límits de la serietat i  dins d'un entorn segur. Com  a professional quan faig un  taller, he de saber en cada moment,  com estan les persones que tinc al meu  càrrec. La meva  feina ès vigilar que es sentin agust i perdin   poc a poc  la vergonya i el sentit del ridícul, es possible que es  necessitin  més d'una sessió i  encara que canvii el risoterapeuta,  és saludable fer-ne,  jo en faig  sovint i em seveix per deixar anar tensions acumulades,  quan surto  d'un taller de riso em sento molt més lleugera.
Pilar Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CAU COMENTARIS